menu
shuffle search add person
انصراف
cancel

شیرین طنز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

keyboard_double_arrow_left keyboard_double_arrow_right

پیشنهاد
شگفت انگیز

بزن بریم

بیخیال

کاریکاتور مترو

جشنواره بین‌المللی کارتون متروی شیراز برگزار می‌شود

دبیر جشنواره بین‌المللی کارتون ‘متروی شیراز’ از کارتونیست‌های سراسر جهان دعوت کرد تا در این جشنواره که اردیبهشت ۱۴۰۰ و همزمان با هفته شیراز در این شهر برگزار می‌شود شرکت کنند.

به گزارش شیرین طنز، به نقل از ایرنا، احمدرضا سهرابی شنبه در جمع خبرنگاران افزود: این جشنواره به همت سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری شیراز برگزار خواهد شد.

او ادامه داد: فرهنگ، پیش زمینه رفتارهای اجتماعی و مدنی در جامعه است و تحقق این امر در گرو آموزش و بهره‌گیری از ابزارهایی چون هنر است.

وی تصریح کرد: ناهنجاری‌های ترافیکی ریشه در رفتارهای ترافیکی ما دارد و تغییر در رفتارهای ترافیکی در گرو فرهنگ ترافیکی است و فرهنگ نیز با آموزش اتفاق می‌افتد.

سهرابی افزود: بر همین پایه و در پی نگاه انسان محور به پدیده‌های شهری و از سوی دیگر، ترسیم چهره شهر شیراز در جهان، برگزاری جشنواره بین‌المللی کارتون متروی شیراز با بهره‌گیری از هنر کارتون در دستور کار قرار گرفت.

دبیر جشنواره بین‌المللی کارتون ‘متروی شیراز’، از علاقمندان خواست جهت دریافت فرم و فراخوان جشنواره به نشانی پست الکترونیک metro.shiraz۲۰۲۱@gmail.com پیام ارسال کنند.

شیراز

معرفی شیراز

به گزارش شیرین طنز، به نقل از ویکی پدیا، شیراز یکی از کلان‌شهرهای ایران و مرکز استان فارس در جنوب کشور است. جمعیت شیراز در سال ۱۳۹۵ خورشیدی، بالغ بر ۱٬۵۶۵٬۵۷۲ تن بوده، که این رقم با احتساب جمعیت ساکن در حومهٔ شهر به ۱٬۸۶۹٬۰۰۱ تن می‌رسد.

شیراز پنجمین شهر بزرگ و پرجمعیت ایران و پرجمعیت‌ترین شهر جنوب کشور به‌شمار می‌رود.

شیراز در بخش مرکزی استان فارس، در ارتفاع ۱۴۸۶ متر بالاتر از سطح دریا و در منطقهٔ کوهستانی زاگرس واقع شده و آب و هوای معتدلی دارد. این شهر، از سمت غرب به کوه دراک، از سمت شمال به کوه‌های بمو، سبزپوشان، چهل‌مقام و باباکوهی (از رشته‌کوه‌های زاگرس) محدود شده‌است.

شیراز، سومین شهر ایران بود که پس از تبریز و تهران، در سال ۱۲۹۶ خورشیدی، نهاد شهرداری در آن تأسیس شد. شهرداری شیراز به ۱۱ منطقهٔ مستقل شهری، تقسیم شده و جمعاً مساحتی بالغ بر ۲۴۰ کیلومتر مربع را شامل می‌شود.

نام شیراز در کتاب‌ها و اسناد تاریخی، با نام‌های مختلفی نظیر: «تیرازیس»، «شیرازیس» و «شیراز» به ثبت رسیده‌است. محل اولیهٔ این شهر در محل قلعهٔ ابونصر بوده‌است. شیراز در دوران بنی‌امیه به محل فعلی منتقل می‌شود، و به بهای نابودیِ اصطخر – پایتخت قدیمیِ فارس – رونق می‌گیرد.

این شهر در دوران صفاریان، بوییان و زندیان، پایتخت ایران بوده‌است.

کارتون : سعید صادقی

chatنظرات شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اپلیکیشن کبریت کم خطر