menu
shuffle search add person
انصراف
cancel

شیرین طنز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

keyboard_double_arrow_left keyboard_double_arrow_right

پیشنهاد
شگفت انگیز

بزن بریم

بیخیال

داوران سیزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر

آثار راه یافته به جشنواره هنرهای تجسمی فجر ۱۳ در بخش کاریکاتور

به گفته مسعود ضیایی ۴۹ اثر برای حضور در رشته کاریکاتور در جشنواره هنرهای تجسمی فجر توسط داوران انتخاب شدند.

به گزارش شیرین طنز، به نقل از ایلنا، مسعود ضیایی ‌که با همراهی بهمن عبدی و جمال رحمتی داوری این دوره از آثار رشته کاریکاتور را به عهده داشتند در خصوص نتیجه نهایی داوری و آثار راه یافته به جشنواره تجسمی فجرگفت: در بخش کاریکاتور ۲۶۶ اثر از ۱۰۰ هنرمند در جشنواره شرکت کرده بودند که در نهایت قریب به ‌۴۹ اثر جشنواره راه یافتند.

کیفیت و کمیت اثار

وی درباره کیفیت و کمیت اثار رسیده به جشنواره گفت: در مجموع کیفیت کارها خوب بود و نسبت به سال گذشته هم تعداد شرکت کنندگان و هم کیفیت آثار بیشتر بود. آثار نسبت خوبی با مسائل روز جامعه داشتند و از تنوع بالایی هم برخوردار بودند. با توجه به اینکه دیدگاه‌ها و موضوعات آزاد بود در واقع هر کسی متناسب با حساسیتی که نسبت به موضوعات اجتماعی و… داشته کار کرده بود.

ضیایی بیان کرد: می‌توان متصور بود که مخاطبینی که در جشنواره فجر به تماشای آثار بخش کاریکاتور می‌نشینند بازخوردی از اتفاقات روز جامعه را خواهند دید که با زبان طنز و لطیف بیان شده و یک هشداری هم در خود دارد.

این عضو شورای داوری بخش کاریکاتور جشنواره فجر درباره ملاک‌های داوری نیز گفت: یکی از ملاک‌های ما این بود که هنرمند اثر را برای جشنواره فجر کشیده باشد و به جشنواره‌های دیگر ارائه نداده باشد. دوم اینکه خلاقیت و نوآوری در نگاه او نمود داشته باشد و جدای از تکنیک، پرداخت خوبی هم در اثر مشاهده شود. ما دنبال این بودیم که اثری را انتخاب کنیم که مشابه نداشته باشد.

کاریکاتورهای روز را در صفحه اینستاگرام شیرین طنز دنبال کنید

اهمیت برگزاری جشنواره فجر

وی درباره اهمیت برگزاری جشنواره فجر و کارکرد آن نیز اظهار کرد: جشنواره فجر عموما به خاطر خصوصیتی که دارد که در رشته‌های مختلف چه در حوزه تجسمی چه سایر رشته‌های هنری برگزار می‌شود دارای اهمیت است. جشنواره‌های دیگر عموما در یک رشته مثلا کاریکاتور یا کارتون برگزار می‌شود.

اینجا یک جشنواره چند رسانه‌ای داریم که برگزیده شدن در آن دارای یک ارزش بالایی برای هنرمندان آن رشته است و همین آن را متمایز می‌کند. چه برای افراد حرفه‌ای و چه جوانی که بخواهد از آثارش رونمایی کند یا خودی نشان دهد، دیده شدن و جایزه این جشنواره اعتبار دارد.

ضیایی در پایان گفت: کاریکاتور ایران در جهان جزو برترین هاست و جایگاه ویژه‌ای در کارتون جهان دارد. هم به خاطر اینکه کارتونیست‌های با مهارت بالایی در ایران هستند و هم به خاطر جشنواره‌های زیادی که در ایران در سطح بین‌المللی برگزار می‌شود و موضوعات متنوعی هم دارد.

سیزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر بهمن ۹۹ در مرکز فرهنگی و هنری صبا برگزار ‌می‌شود.

chatنظرات شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اپلیکیشن کبریت کم خطر