menu
shuffle search add person
انصراف
cancel

شیرین طنز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

keyboard_double_arrow_left keyboard_double_arrow_right

پیشنهاد
شگفت انگیز

بزن بریم

بیخیال

برترین های بخش کاریکاتور جشنواره رسانه و کاهش آسیب اجتماعی کردستان

سنندج – ایرنا – برترین های نخستین جشنواره رسانه و کاهش آسیب های اجتماعی اعتیاد در کردستان شامگاه پنجشنبه در آئینی با حضور مسئولان اجرایی، فعالان رسانه ایی و خبرنگاران معرفی و با اهدای تندیس جشنواره، لوح تقدیر و هدیه نقدی تقدیر شدند.

به گزارش شیرین طنز، به نقل از خبرنگار ایرنا، این جشنواره در هشت بخش خبر، تیتر، گزارش، یادداشت و سرمقاله، گفت و گو، کاریکاتور و عکس برگزار شد و ۱۳۰ اثر از سوی خبرنگاران رسانه های جمعی استان به دبیرخانه جشنواره ارسال شده بود.
در بخش خبر رتبه اول به چنور صادقی خبرنگار خبرگزاری مهر برای خبر اعتیاد نخستین عامل طلاق در کردستان رسید و حسن حسین زاده خبرنگار خبرگزاری ایرنا با خبر بابا آب را دوست ندارم دوم شد و عنوان سوم هم به آری عبدی از ماهنامه کوردواری با خبر ناتوانی نیروی انتظامی در جمع آوری معتادان رسید.
در بخش تیتر هم حسن حسین زاده خبرنگار خبرگزاری ایرنا با تیتر تبلور قلم در پی تولد دوباره یک مرد، توانست رتبه اول را به خود اختصاص دهد.
در این بخش، تیتر زندگی هایی که بوی دود می دهند از مهوش رحیمی خبرنگار سایت آفتاب دل دوم شد و رتبه سوم هم به صلاح الدین ساعدی از ماهنامه کوردواری برای تیتر کردستان در سیطره اعتیاد رسید.
در بخش گزارش هم رتبه اول به شیرین مرادی خبرنگار خبرگزاری فارس برای گزارش گفتمان آمار معتادین، کارتن خواب ها و آسیب های اجتماعی دردی را از جامعه دوا نمی کند، رسید.
در همین بخش، رتبه دوم به ویدا باغبانی خبرنگار خبرگزاری ایسنا برای گزارش همه در برابر افزایش اعتیاد مسئولیم رسید و رتبه سوم این بخش هم به طور مشترک به ژاله گرگانی خبرنگار خبرگزاری ایرنا برای گزارش ترک خود خواسته اعتیاد در ساختمان آبی و غریبه رحیمی خبرنگار سایت آفتاب دل برای گزارش ماجرای معتادان خسته از اعتیاد رسید.
در بخش یادداشت و سرمقاله هم رتبه اول به یحیی صمدی از هفته نامه ریباز برای سایه های مه آلود مواد مخدر و رتبه دوم به اسرین کنعانی از سایت کُرددانش برای ریتالین ناجی شب های امتحان نیست رسید.
در این بخش اثر صلاح الدین ساعدی از ماهنامه کُردواری با عنوان کردستان در سیطره اعتیاد سوم شد و روناک کنعانیان از شرق آنلاین و عدالت ناصری از فارس هم شایسته تقدیر شناخته شدند.
بر اساس رای هیات داوران در بخش گفت و گو هیچکدام از آثار حائز رتبه اول نشدند و رتبه دوم به صورت مشترک به رزیتا قادری از همشهری برای دختران طلاق و جملیه معظمی از خبرگزاری ایسنا برای رسوخ اعتیاد در چارچوب خانواده های کردستان رسید.
در این بخش رتبه سوم هم به طور مشترک به فاطمه ملایی از خبرگزاری فارس برای پدیده های نوظهور، علت اصلی طلاق در کردستان و هیوا محمدپور از سایت بارانی نیوز برای سرعت وابستگی به مواد مخدر صنعتی ۱۰ برابر مواد مخدر سنتی است، رسید.

در بخش کاریکاتور بر اساس رای هیات داوران کسی به عنوان نفر اول شناخته نشد و آثار سیامک غلامی و محمد سامان صولی هر دو از ماهنامه کردواری عناوین دوم و سوم را کسب کردند.
در بخش کاریکاتور نگین وکیلی یکی از هنرمندان این حوزه شایسته تقدیر شناخته شد.
هیات داوران در بخش عکس کسی را حائز رتبه اول ندانست و رتبه دوم به فرشید اردلان از خبرگزاری ایسنا و رتبه سوم به الهام امی از خبرگزاری میزان رسید و از سید مصلح پیرخضرانیان عکاس ایرنا نیز تجلیل شد.
در این جشنواره در بخش فیلم چهار اثر از سرکوت محمدی، فرید آریانژاد، فخرالدین صفارنیا و دلنیا محمدی شایسته تقدیر شناخته شدند.
همچنین در بخش ویژه کُردی هم جبار دست باز از هفته نامه دنگی کردستان (ده نگی کوردستان) مورد تقدیر قرار گرفت.
بیانیه هیات داوران توسط مجید سلیمانی یکی از داوران جشنواره قرائت شد که در آن با ذکر اینکه کارکرد رسانه علاوه بر اطلاع رسانی، آموزش جامعه برای کاهش آسیب های اجتماعی است به بیان نکاتی در رابطه با آثار ارسال شده به جشنواره پرداخته شده بود.
هیات داوران خواسته بود خبرنگاران از خبرهای پوششی به سمت خبرهای تولیدی سوق یابند و در حوزه سخت خبر و نرم خبر هم فعال تر شوند.
هیات داوران تیترهای ارسالی به این جشنواره را هم مناسب ندانست و آن را بیشتر عبارت ذکر کرد و از خبرنگاران خواسه شد از تیترهای نقلی به تیترهای استنباطی و آوانگاردی سوق پیدا کنند.
هیات داوران همچنین ضعف در پرداخت سوژه های خبری با محوریت اعتیاد را در لیدهای ارسالی به این جشنواره مشهود دانست.
طولانی بودن، ناهماهنگی لید با تیتر و متن و وجود لیدهای بی محتوا یا با محتوای طولانی از دیگر ایراداتی بود که هیات داوران در رابطه با لیدهای آثار ارسالی گرفته بود.
این جشنواره برای نخستین بار در استان کردستان و در قالب یک طرح ابتکاری با مشارکت موسسات مردم نهاد تروسکه ی سنە ی فرهنگی، کورده واری و افق و همکاری استانداری، بهزیستی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، شهرداری و شورای اسلامی شهر سنندج، جهاد دانشگاهی و برخی دستگاه های دیگر برگزار شد.
۶۱۰۸/۹۱۰۲
انتهای پیام /*

chatنظرات شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اپلیکیشن کبریت کم خطر