menu
shuffle search add person
انصراف
cancel

شیرین طنز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

keyboard_double_arrow_left keyboard_double_arrow_right

پیشنهاد
شگفت انگیز

بزن بریم

بیخیال

غلامعلی لطیفی

از باکو تا تهران در گفت‌وگو با غلامعلی لطیفی

با این که در چند دهه اخیر کارتون و کاریکاتور نامی از لطیفی در مطبوعات ندیده‌ایم اما همچنان نامش احترام‌برانگیز است. با ما به تماشای گفت‌وگوی اعتمادآنلاین با غلامعلی لطیفی در قالب برنامه سلول گفت‌وگو بنشینید.

در قسمت نهم «سلول گفت‌وگو» ببینید

به گزارش شیرین طنز، به نقل از اعتمادآنلاین، سال‌ها پیش در مراسم گشایش دوسالانه کاریکاتور تهران در دهه هشتاد شمسی از غلامعلی لطیفی تقدیر شد. تا پیش از این تاریخ او در مجامع حاضر نمی‌شد چرا که سال‌های متمادی بود دست از کار کشیده بود.

او که در نشریاتی همچون توفیق فعال بود و از نام‌های بلندآوازه زمان خویش، به یکباره گمنامی و سکوت را برگزیده بود. بعد از آن دوسالانه، دوباره نام غلامعلی لطیفی بر سر زبان‌ها افتاد، اما خود او به چرخه تولید آثار کارتون مطبوعاتی برنگشت.

با این که در چند دهه اخیر کارتون و کاریکاتور نامی از لطیفی در مطبوعات ندیده‌ایم اما همچنان نامش احترام‌برانگیز است.

با ما به تماشای گفت‌وگوی جمال رحمتی با آقای لطیفی در قالب برنامه سلول گفت‌وگو بنشینید.

غلامعلی لطیفی (زاده ۱۳۱۳ در باکو) کاریکاتوریست ایرانی است. لطیفی از پیشگامان کاریکاتور در ایران، و از سرشناس‌ترین کاریکاتوریست‌های پیش از انقلاب اسلامی ایران است.

در ۱۳۱۳ در شهر باکو به دنیا آمد و در سال ۱۳۱۸ به همراه خانواده به تهران آمد. کارش را با نشریه چهار صفحه‌ای چلنگر که به شکل هفتگی چاپ می‌شد آغاز کرد. بعد از کودتای ۲۸ مرداد در نشریات نقش جهان، فردوسی به شکل منظم و در نشریات دیگر به شکل نامنظم کاریکاتورها و کارتون‌هایش به چاپ رسید. بعد از آن از سال ۱۳۳۶ همکاری اش را با توفیق شروع و در سال ۱۳۴۳ تمام کرد. کارهای او در داخل و روی جلد توفیق چاپ می‌شد. (ویکی پدیا)

chatنظرات شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اپلیکیشن کبریت کم خطر