menu
shuffle search add person
انصراف
cancel

شیرین طنز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

keyboard_double_arrow_left keyboard_double_arrow_right

پیشنهاد
شگفت انگیز

بزن بریم

بیخیال

بهرام عظیمی

گفتگو با بهرام عظیمی درباره ی وضعیت نامساعد کاریکاتور مطبوعاتی

بهرام عظیمی کاریکاتوریست و انیماتور با اشاره به وضعیت نامساعد کاریکاتور مطبوعاتی به انتقاد از نحوه برخورد مسئولین با کاریکاتوریست‌ها پرداخت.

به گزارش شیرین طنز، بهرام عظیمی کاریکاتوریست و انیماتور در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، گفت: در حال حاضر کاریکاتور مطبوعاتی دچار افت شده است؛ حدود ۲۰ سال است که رسانه‌های مکتوب در ایران بر علیه کاریکاتور موضع‌گیری کرده‌اند؛ مدیران و سردبیران این رسانه‌ها همواره به خاطر چند کاریکاتوری که موجب برخورد با رسانه‌ها شد از همکاری با کاریکاتوریستها واهمه دارند و این عامل موجب افت کاریکاتور مطبوعاتی در ایران شد. در حال حاضر مردم نسبت به روزنامه‌ها و مجلات اقبال چندانی ندارند و بهترین رسانه برای کاریکاتور فضای مجازی است و می‌بینید که کاریکاتورهای سیاسی و داغ که بیانگر حرف دل مردم هستند چطور در فضای مجازی دست‌به‌دست می‌شوند.

عظیمی ادامه داد: اگر در گذشته فقط کسانی که روزنامه می‌خریدند کاریکاتورها را می‌دیدند امروز همه مردم در شبکه‌های مجازی بیننده کاریکاتورها هستند. مردم ما سالهاست که به کاریکاتور سیاسی علاقه‌مند شده‌اند چون نمی‌توانند در پاسخ به مشکلاتشان واکنشی نشان دهند از تماشای کاریکاتورها خوشحال می‌شوند؛ اصلاً رسالت کاریکاتور، انتقال دردهای جامعه در قالب طنز است.

وی با بیان این که کاریکاتور به دو نوع تقسیم می‌شود، افزود: نوع اول، کاریکاتور جشنواره‌ای است که هنرمندان و علاقه‌مندان به هنر مخاطب آن هستند نه عامه مردم؛ نوع دوم، کاریکاتور عامه‌پسند است که موضوعات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی دارد مثل کاریکاتورهایی که در هفته‌نامه گل‌آقا منتشر می‌شد؛ گل‌آقا یک برند بود و پس از تعطیلی‌اش هیچ نشریه‌ای نتوانست جای آن را بگیرد.

این کاریکاتوریست با اشاره به عدم توجه مسئولان به مقوله کاریکاتور اذعان کرد: مسئولان همواره به کاریکاتوریستها به چشم کسانی نگاه می‌کنند که ادای روشنفکری درمی‌آورند و همیشه در مقابلشان بوده‌اند مگر این که کاریکاتور در راستای تأیید یک جناح خاص باشد که در این صورت حامیان آن جناح به آن بها می‌دهند؛ این در حالی است که رهبری همواره نشریه گل‌آقا را تأیید و از آقای صابری فومنی حمایت می‌کرد و ایشان را به عنوان یک منتقدِ صاحب‌اندیشه قبول داشت. بنابراین گل‌آقا آزادانه فعالیت می‌کرد و کسی نمی‌توانست جلوی آن را بگیرد.

انتهای پیام/

chatنظرات شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اپلیکیشن کبریت کم خطر