menu
shuffle search add person
انصراف
cancel

شیرین طنز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

keyboard_double_arrow_left keyboard_double_arrow_right

پیشنهاد
شگفت انگیز

بزن بریم

بیخیال

جوک و لطیفه و خنده

طنز : شور شورایی

شور شورایی

ژاله یوسفی نژاد

از همون دوران شیرین کودکی با استعداد و زرنگ بودم نه که خودم بگما ننه م می گفت: توفیق تو یه چیزی میشی پسر.
از بس که با زرنگی و چرب زبونی سهم آبگوشت خواهر برادر هامو ازشون کش می رفتم برای همین از همون وقتا واسه خودمون خرسی بودیم که الان چهار شونه ایم دیگه.یه بارم نشد بابام با نان از دربیاد تو ،خودم می رفتم نونوایی. تو اون صف طولانی،سینه مو میدادم جلو و با چنان جربزه و هیبتی می رفتم اول صف که کسی جیک نمی زد ۱۰۰تا نون میگرفتم و تا می رسیدم خونه بابام میگفت ببین ضعیفه این آخرش یه چیزی میشه،تازه از همون وقتا طرفدار حق زنها بودم ولی حیف که نمی شد تو روی بابام وایسم بگم ضعیف اون کسیه که حتی از اسم زن می ترسه واسه این بهش میگه ضعیفه ولی خب فرداپس فردا خودمم زن می گرفتم واسه سرکوب کردنش به کلمه ضعیفه نیاز داشتم .
بااین اوصاف و با کشف تمامی نبوغم و البته هیبتم تونستم کاردانی ریاضی کاردانی فیزیک کارشناسی بانکداری ،یه کارشناسی داروسازی و یه کارشناسی برق با دکترای فلسفه رو بگیرم وسرکاربرم. آقا هربار که تو اداره رتبه م بالاتر می رفت یکی دو کیلو به وزنم اضافه می شد تا جایی که دیدم صندلی اداره مون برام کوچیک شده از شانس من دوره انتخابات شوراها شروع شده بود می تونستم با یه تیر چند نشون بزنم هم دارای مقام و منصب بهتری بشم هم چند صباحی صاحب یه صندلی بزرگ که خودش به تنهایی اندازه یه شهره هم معروف و محبوب شم و هم مایه دار.
رقابت سختی بود از هر صد نفر یکی کاندیدشده بود ولی منم توفیق بولدزر بودم.رفتم اتلیه چند تا عکس خوب با لباس کوردی انداختم بعدشم دادم تو سایز ۲۰متر در ۱۰متر تو سطح شهر آویزانش کردن مرحله بعد دادن نهار زرشک پلو با دوغ، سیم کارت اعتباری مجانی ، اینترنت رایگان یکساله حتی کمک هزینه سفر به آنتالیا و … بود و البته قول دادم مشکل کمبود آب ، نظافت کامل محیط زیست ،بیکاری، اعتیاد جوانان ، حتی اختلالات روانی ترامپ ، گرما و سرمای هوا و… رو حل کنم.
بالاترین تعداد رآی هارو اوردم. ولی از شانس من بعد نتایج رآی دچار آلزایمر شدم الان فقط دوتا از قول هام یادمه. البته خوب برای من شورا بودن یه نماد تشریفاتی بود که سکوی پرش به سوی پست های بزرگتر در آینده می شد.
درسته که وارد مهم ترین نهاد در زمینه تمرکز زادیی و توسعه متوازن مبتنی بر ویژگی های فضایی جغرافیایی شده بودم، ولی از شما چه پنهون منم فهمیده بودم در این چهار دوره سرکار آمدن شوراها بر اساس اهداف تشکیل شده عملکرد مطلوبی نداشتن.که این به شخص شخیص من بر نمی گرده درسته که می گن مشک آنست که خود ببوید ولی این یه موردو مجبورم خودم بگم وقتی میگن به وعده هات به وظایفت عمل نکردی مگه من تو انتخاب شهردار شرکت نکردم مگه من نبودم که برای بررسی شناخت کمبودها وارد عمل شدم و واسه مشکل کم آبی یه راهکار ارائه دادم که به ذهن هیچکس خطور نکرده :اینکه دانشمندا تونستن داروی ایدز و سرطان رو پیدا کردن خوب یه دوایی هم درست کنن بریزیم تو آب شور دریا شیرینش کنن و خلاص.
موردبعدی که بنده بررسی کردم نارسایی های حوزه انتخابی و تهیه طرح ها و پیشنهادات اصلاحی ست که نمونه ش رو عرض می کنم همین بحث نظافت محیط زیست تنها چاره اش اینه که نایلون رو اینقدر گرون کنید کسی نتونه بخره ،تا تو محیط زیست ریخته بشه خود بخود مشکل حل میشه.
در کل من کارمو بلدم نظارت بر اجرای مصوبات حتی در زمینه برنامه ریزی خصوصی مردم .ولی خب اینجا که ژاپن نیست باید سر جلسه امتحان حتما مراقب باشه اگه ارزیابی جامعی از عملکرد این نهاد مهم در مدیریت کشور صورت می گرفت خیلی عالی میشد این ارزیابی موجب شناخت دقیق نقاط قوت و ضعف شوراها می شد.بنده قصد جسارت ندارم و چون خودم شورا هستم.
کلی تحقیق کردم تا فهمیدم از دلایل عدم موفقیت شورا ها تغییرات مکرر قوانین شوراها فقر فرهنگی ضعف مشارکت تاریخی و نبود نهادهای مدعی و احزاب سیاسی به عنوان موانع اجرایی شدن تفکر شورا هاست.

بنده یه پیشنهاد دارم (ما واقعا به جناب میتی کومان نیاز داریم)

البته شورا ها بر طبق قوانین موجود دارای شخصیت حقوقی هستتد و اکثر تصمیمات آنها منوط به کسب موافقت مقامات دولتی است.تازه جدای از مشکلات فرهنگی اجتماعی، ارتباط شوراها با سایر نهاد های تصمیم ساز ، آقا حتی استفاده صحیح از اختیارات و صلاحیت ها مهمه.
خود من خیلی از اختیارات و صلاحیت های منحصر به فردم در زمینه هایی که عرض شد رو استفاده کردم ولی حیف که فراموشی گرفتم و شدم ” توفیق آلزایمر” البته که منم زیاد مقصر نبودم “سنگ مفت گنجشک مفت” منم از این کارها سردر نمیارم رشته دانشگاهی من مدارک من یه چیز دیگه س ،کسایی که کاندیدا هارو تایید می کنن یادشون باشه هر کاندیدا باید صلاحیت تخصصی داشته باشه. کاندیداها باید در حوزه های مدیریت شهری،شهرسازی ومعماری،عمران و حمل ونقل ،برنامه و بودجه، فرهنگی و اجتماعی ، و اقتصاد و سرمایه گذاری دارای تخصص عالی باشند.
مادیدیم همه بدون توجه به مدرک تحصیلی و شغل و حتی علایق شخصی شون کاندید میشن مام کاندید شدیم.
اصلا حتی مردمم بدون توجه به تمام این موارد و صرفا به فک و فامیلای خودشون رآی میدن ، اصلا فکر نمیکنن این انتخابات چقدر رو آینده شهرشون تاثیر می زاره.
حالا واسه دوره بعدی ام ایشا… در خدمتتون هستیم کمی کاستی بود جبران می کنیم.
سیم کارت دائم و مجانی ،اینترنت دوساله رایگان،هزینه کامل سفر به آنتالیا، سه روز نهارو شام پیتزا با دوغ در خدمتیم.

chatنظرات شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اپلیکیشن کبریت کم خطر