menu
shuffle search add person
انصراف
cancel

شیرین طنز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

keyboard_double_arrow_left keyboard_double_arrow_right

پیشنهاد
شگفت انگیز

بزن بریم

بیخیال

رضا رفیع

نظر رضا رفیع پس از تماشای استند آپ کمدی امیر کربلایی زاده

رضا رفیع، طنزپرداز، گفت: در کنار فعالیت دفتر طنز و مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری، ضرورت حضور طنز در جامعه باید از سوی دیگر نهادها نیز احساس و درک شود.

به گزارش شیرین طنز، به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، رضا رفیع – نویسنده و طنزپرداز – که چندی پیش به تماشای استندآپ کمدی امیر کربلایی‌زاده در حوزه هنری نشسته بود، گفت: از استقبال مردم از استندآپ کمدی «آقای شهروند و صلح جهانی علیه تروریسم روانی» و پر شدن بیش از حد ظرفیت تماشاخانه مهر شگفت زده شدم. این اجرا از متن خوبی بهره می‌برد که منطبق بر شرایط روز جامعه نوشته شده و با چاشنی شیرینی و نمک، تزئین شده است!

وی اجرای مسلط و قوی امیر کربلایی‌زاده را ستود و افزود: از پیش با آقای کربلایی‌زاده آشنایی دارم و از علاقه و پشتکار وی نسبت به هنر طنز و اجراهای استندآپ کمدی مطلع‌ام. او به خوبی در این اجرا توانست در بین خطوط قرمز حرکت کند. این هنرمند خوش آتیه، صنایع ادبی، کنایات، اشارات و تلمیح را به خوبی می‌شناسد و بر طنزِ شفاهی تسلط کامل دارد. لذا «آقای شهروند و صلح جهانی علیه تروریسم روانی» را یک اجرای کاملا حرفه‌ای چه در زمینه متن و چه اجرا ارزیابی می‌کنم.

شعر طنز رضا رفیع در حضور رئیس جمهور

سردبیر و مجری برنامه «قندپهلو» سپس به رابطه بین کمدین و تماشاگر اشاره و تصریح کرد: هنرمند وقتی از زبان طنز استفاده می‌کند، باید مراقب باشد که به جای استفاده از طنز و فکاهی در کلامش به سمت توهین و تخریب نرود. هیچ فرد بالغ و عاقلی، توهین را برنمی‌تابد. اگر هنرمند در چارچوب ارزش‌های اجتماعی حرکت کند و انتقادش را در لفافه‌ای از شیرینی به مخاطب عرضه کند در آن صورت است که تماشاگر حس همراهی با او را پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: در اجرای طنز نباید به سمت و سویی رفت که حس مچ‌گیری یا تقابل برای مخاطب به‌وجود آید. کار هنرمند طنزپرداز تعیین خط مشی و نگاه از بالا نیست. او باید با استعدادش و با ذره‌بین کمدی، نواقص را بزرگ‌نمایی کند و تماشاگر را متوجه آن‌ها نماید.

این نویسنده همکاری بین دفتر طنز و مرکزهنرهای نمایشی حوزه هنری را بسیار مثبت ارزیابی کرد و گفت: از پیش هم همکاری‌های مشترک بسیار خوبی بین این دو مرکز وجود داشت. اجرای استندآپ کمدی «آقای شهروند و…» هم نتیجه همین همکاری‌های مستمر است. فراموش نکنیم که جامعه به طنز نیاز وافر دارد. اجراهای این‌چنینی فرصت ساعتی خندیدن و تخلیه سالم انرژی را برای مردم به‌وجود می‌آورند. اگر چنین نمایش‌هایی را از جامعه حذف کنیم، شک نکنید که به پیکره آن خدشه وارد می‌شود. در کنار فعالیت دفتر طنز و مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری، ضرورت حضور طنز در جامعه باید از سوی دیگر نهادها از جمله وزارت ارشاد، سازمان فرهنگی هنری شهرداری و … نیز احساس و درک شود.

رفیع در پایان خاطرنشان کرد: نیاز به شادی و خندیدن، فقط مختص پایتخت‌نشینان نیست. مردم در همه‌ شهرها و شهرستان‌ها دوست دارند به همراه خانواده به تماشای اثری سالم و مفرح بروند. مسئولان اگر سعه صدر خود را بالا برده و ترکش‌های احتمالی اجراهای کمدی را جزء کوچکی از یک حرکت خوب و فرهنگی درنظر بگیرند، در آن صورت است که شرایط حضور و اجرای بیشتر طنزپردازان فراهم می‌شود. فراموش نکنیم جامعه ما در همه سطوح به لبخند زدن نیاز دارد.

آقای شهروند و صلح جهانی علیه تروریسم روانی

گفتنی است «آقای شهروند و صلح جهانی علیه تروریسم روانی» به نویسندگی کاوه مهدوی و با کارگردانی و اجرای امیر کربلایی‌زاده، همراه با بداهه‌نوازی مهدی امین‌لاری تا ۱۲ خرداد ماه، ساعت ۱۹:۳۰، هر شب در تماشاخانه‌ مهر حوزه هنری پذیرای تماشاگران خواهد بود. علاقه‌مندان برای تهیه‌ بلیت می‌توانند به سایت تیوال www.tiwall.com مراجعه نمایند.
تماشاخانه‌ مهر حوزه هنری در خیابان کریم‌خان زند، خیابان حافظ، نبش خیابان سمیه واقع است.

chatنظرات شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اپلیکیشن کبریت کم خطر