menu
shuffle search add person
انصراف
cancel

شیرین طنز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :

keyboard_double_arrow_left keyboard_double_arrow_right

پیشنهاد
شگفت انگیز

بزن بریم

بیخیال

ما عاشق سینه چاک وایبر هستیم!

تکنولوژی موبایل به یک وسیله غیرقابل انفکاک زندگی ما تبدیل شده و رفاه زیادی برای ما ایجاد کرده است اما این اختراع جالب بشری، آسیب هایی هم به دنبال دارد که ما اغلب توجهی به آنها نداریم.

جناب آقای حسین گلچین شعر طنز بسیار جالبی را در رابطه با همین موضوع برای ما ارسال کرده اند، امیدوارم با خواندن این شعر و مطلبی که نتیجه تحقیقات دانشمندان است، کمی از علاقه ی ما به موبایل کاسته شود.

ما عاشق سینه چاک وایبر هستیم
بیمار موبایل و کامپیوتر هستیم

از عالم واقعی به دنیای مَجاز
انبوه ترین قوم مهاجر هستیم

با کنترل تلویزیون مأنوس و
وارد به کانالهای رسیور هستیم

از صبح علی الطلوع تا آخر شب
در گوشی خود یکسره حاضر هستیم

راحت شده ارتباط در عصر جدید
ناراحت از احتمال فیلتر هستیم

در جاده ی سنگلاخِ اینترنتمان
انگار سوار کرّه قاطر هستیم

با اینهمه باز از توی تاریکی
در تیر رس پلیس سایبر هستیم

در عکس شناسنامه، بی قر، ساده
توی پروفایلمان چه با قر هستیم

در قالب یک گروه با هم عضویم
هر چند که مستأجر و مؤجر هستیم

یک مسأله در گروهها زیر آبی ست
بسیار در این زمینه ماهر هستیم

از لاین و تلِگرام به تانگو، واتس آپ
کانتینر مطلبیم، تاجر هستیم

هم فوق تخصّصیم در کار کپی
هم یکنفره هزار ناشر هستیم

یک عدّه ی مان همیشه حاضر، فعّال
یک عدّه فقط ساکت و ناظر هستیم

از نروژ و استرالیا و کانادا
از بانه و زابل و ملایر هستیم

پشت سر هم نوشتن حرف خخخخخ
یعنی که پر از خنده ی هرهر هستیم

ییلاق به قشلاق، به جبر آنتن
در حرکتمان عین عشایر هستیم

ما صاحب یک مغازه هستیم انگار
البته شبانه روز دائر هستیم

مشغول بیان جمله ی کوروش یا
تحلیل حماسه های نادر هستیم

در کندن و پخش کردن مطلب ها
ما یک تنه مثل بولدوزر هستیم

انگار که توی دستمان فرمان است
گوشیّ موبایلمان و شوفر هستیم

یک روز به کار درج نام حافظ
زیر دو سه تا شعر معاصر هستیم

فرداش به استناد متنی در نت
تآییدکنندگان هیتلر هستیم

با یاد زمان کودکی گاهی هم
ارسال گر عکس گالیور هستیم

ما فاتح هر اداره ایم و شرکت
بیکار دوائر و دفاتر هستیم

کار همه ی ماست فقط وب گردی
خالی شده از خودیم، کاور هستیم

هنگام خرید کردن از اینترنت
یک عدّه پی قیمت طایر هستیم

یک عدّه که از طایفه ای محترمیم
دنبال لباسهای فاخر هستیم

دنیا همه در فکر ترقیدن ها
ما نیز فقط فکر قر و فر هستیم

فوتبال اگر نقل محافل باشد
بین خودمان همه مفسّر هستیم

تحلیلگر شوتِ توی دروازه
از فاصله ی نقطه ی کرنر هستیم

روزی که دوباره نان گرانتر بشود
ما معترض چانه ی شاطر هستیم

در کوخ اگر کلوخ پرتاب شود
در قصر به دنبال مقصّر هستیم

ماییم جوانانِ به گوشی معتاد
خیر سرمان جزء ذخائر هستیم

اینترنتِ اینترنتیانیم به نام
گردشگر یک جنگل بائر هستیم

در اصل گسسته ایم از عالم خاک
اینقدر که هستیم به ظاهر هستیم

ما زنده به آنیم که با نت باشیم
نان هم برسد شاکر و چاکر هستیم
شاعر : حسین گلچین

شبکه های اجتماعی

تمام خطرات استفاده طولانی مدت از موبایل
تکنولوژی موبایل به یک وسیله غیرقابل انفکاک زندگی ما تبدیل شده و رفاه زیادی برای ما ایجاد کرده است اما این اختراع جالب بشری، آسیب هایی هم به دنبال دارد که ما اغلب توجهی به آنها نداریم.

به گزارش شیرین طنز، به نقل از مهر، تعداد تلفن های همراه در ایران بیش از جمعیت کشور است و ایران با بیش از ۷۰ میلیون نفر جمعیت بیش از ۱۰۰ میلیون سیم کارت ثبت شده دارد و برحسب عادت های موبایلی ما ایرانیها، روزانه بیش از تعداد جمعیت کشور SMS در میان کاربران رد و بدل می‌شود.

این عادت های موبایلی در حدی است که براساس تحقیقات صورت گرفته از یک جامعه آماری دانشجویی مشخص شده که ۹۴ درصد دانشجویان به گفته خودشان هر روز پیامک ارسال می‌کنند و جالب این است از هر ۱۰ نفر دانشجو یک نفر در حین برگزاری آزمون و ۹ نفر در حین برگزاری کلاس پیامک ارسال می‌کنند.

در همین حال ۳ نفر از هر ۴ نفر دانشجوی ایرانی حین خواب موبایل خود را در کنار رختخواب خود دارند و همین تعداد نیز اعتراف کرده اند که موبایل خود را زمانی که به حمام یا دستشویی می روند برای ارسال پیامک و یا پاسخگویی با خود می برند؛ ۶۳ درصد این افراد هنگام دوش گرفتن به یک تماس تلفنی پاسخ داده اند و ۴۱ درصد نیز بخش زیادی از زمان خود را در دستشویی برای برقراری یک تماس واقعی گذرانده اند.

۱۶ درصد موبایل ها به فاضلاب آلوده شده اند

عادت های موبایلی ما به همین ها خلاصه نمی شود و نتایج بررسی ها نشان می دهد که از هر ۴ نفر راننده ۳ نفر پشت فرمان با موبایل صحبت می‌کنند یا SMS می فرستند و این را نمی دانند که ارسال یک متن به طور متوسط حدود ۴٫۶ ثانیه چشم راننده را از جاده دور می‌کند و اگر شما با سرعت ۶۰ کیلومتر بر ساعت در حال حرکت باشید این برابر است با رانندگی با چشمان بسته در طول یک زمین فوتبال!

نتایج تحقیقات انجام شده حاکی از آن است که به طور متوسط ایرانیها ۳ ساعت در روز به صفحه مانیتور و یا صفحه موبایل های هوشمند خود چشم می دوزند و ۲۰ درصد ایرانیها علاوه بر استفاده بیش از حد از موبایل، از کامپیوتر هم بیش از حد استفاده می‌کنند. در نهایت اینکه بررسی ها گواه این است که ۱۶ درصد موبایل مشترکان به فاضلاب آلوده شده اند.

عارضه تاربینی و خشکی چشم در استفاده طولانی مدت از موبایل

سندرم دید کامپیوتر یا CVS از مشکلاتی است که از نگاه کردن به صفحه نمایش کامپیوتر یا گوشی های هوشمند حادث می‌شود و عوارضی همچون خشکی چشم، سردرد، تاربینی و نزدیک بینی را به همراه دارد.

باید بدانیم که ما به طورعادی ۱۶ تا ۲۰ بار در دقیقه پلک می زنیم اما هنگام نگاه کردن به صفحه موبایل فقط ۶ تا ۸ بار پلک می زنیم که این امر ممکن است عوارضی مانند خشکی چشم را به همراه داشته باشد.

موقعیت قرارگیری نامناسب گردن و دید ثابت در استفاده طولانی مدت از موبایل احتمال بروز سردرد را افزایش می دهد؛ همچنین حین استفاده از موبایل، ماهیچه های چشمی ثابت دیگر نمی توانند در فواصل مختلف متمرکز شوند و این مشکل شاید در آغاز موقتی باشد اما به مرور به صورت یک مشکل دائمی مانند تاربینی بروز پیدا می‌کند.

در همین حال تمرکز روی صفحه نمایش از فاصله نزدیک برای مدت طولانی باعث خشک شدن ماهیچه های چشمی و بروز عارضه ای به نام نزدیک بینی می شود که در حالت عادی این ماهیچه ها در فاصله ۲۰ پایی متمرکز می شوند.

وزوز کردن گوش ناشی از زیاد صحبت کردن

به گزارش مهر، وزوز کردن گوش نوعی دیگر از عوارضی است که احتمال آن در کاربرانی که بیش از اندازه با موبایل صحبت می‌کنند شایع است.

در کاربرانی که به طور متوسط بیش از ۱۰ دقیقه در روز مکالمه می‌کنند احتمال ابتلا به این آسیب تا ۷۱ درصد افزایش می یابد و این در حالی است که هیچ درمانی برای مشکل وزوز کردن گوش وجود ندارد. همچنین تحقیقات نشان می دهد که ۳۷ درصد از کاربران گوشی های موبایل، احتمال دارد گوششان وزوز کند.

استفاده ممتد از موبایل و کم خوابی و تومورهای مغزی

تحقیقات نشان داده است که اشعه موبایل حدود ۶ دقیقه خواب را عقب می اندازد و ممکن است باعث بروز تغییراتی در مراحل خواب شما شود. همچنین برخی بررسی ها حاکی از آن است که از تلفن همراه اشعه های غیریونی ساطع می‌شود و افرادی که بیش از ۱۰ سال از این وسیله استفاده کرده باشند ۵۰ درصد بیشتر در معرض ابتلا به تومورهای مغزی قرار دارند. حتی برخی از تحقیقات ارتباط بین اشعه های ساطع شده از گوشی های موبایل را با نوعی سرطان مغز به نام “گلیوما” ثابت کرده است.

آرتروز و بیماریهای ستون فقرات که در رده های سنی ۴۰ و ۵۰ سال مشاهده می شد امروزه برای کاربران موبایل از ۱۵ سالگی و به دلیل وضعیت غلط نشستن در حین مکالمات مداوم بسیار شایع است.

مصائب موبایل را جدی بگیریم

به گزارش خبرنگار مهر، پزشکان توصیه می‌کنند که مشترکان موبایل از استفاده ممتد از این وسیله اجتناب کنند. همچنین توصیه می‌شود که از هدفون استفاده کنید، گوشی موبایل خود را حداقل در فاصله ۲ متری بگذارید و یک ساعت قبل از خواب از دسترس خارج شوید و گوشی خود را خاموش کنید.

در همین حال توصیه می‌شود که در حین رانندگی زنگ تلفن و پیامک را روی حالت بیصدا تنظیم کنید.

باید بدانید که صحبت با موبایل احتمال تصادفات رانندگی را تا ۴ برابر افزایش می دهد، یعنی به اندازه زمانی که کسی در حالت مستی رانندگی کند و بدتر آنکه چنانچه شما به پیامک زدن در حین رانندگی عادت داشته باشید احتمال بروز سانحه رانندگی را تا ۲۳ بار بیش از حد متوسط بالا می برید.

chatنظرات شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اپلیکیشن کبریت کم خطر